Logo Glasso Gruppen

SPECIAL FREMSTILLET STATUETTER, AWARDS OG REKLAME ARTIKLER

Awards i krystalglas

Produkter af højeste kvalitet, der opfylder forventningerne fra ledere af virksomheder, offentlige institutioner, kulturelle, sportslige og uddannelsesmæssige institutioner på alle niveauer og andre inden for området for promovering, image fastholdelse og også fungerer som firmagaver og præmier i forskellige former for konkurrence og marketing- og reklameaktiviteter.

Krystalstatuetter er synonymt med elegance og luksus, derfor skal materialet til deres fremstilling være af højeste kvalitet. Vores firma accepterer ingen kompromisser på dette område, og derfor er alle vores produkter lavet af det bedste optiske krystal. I produktions- og bearbejdningsprocessen er krystallerne under konstant kontrol af vores medarbejdere, så kun udvalgte og højkvalitetsprodukter når frem til jer. Års erfaring, et fremragende team af grafikere og designere med passion og engagement skaber unikke, ofte enestående statuetdesign.

diamenty.jpg

Krystal awards - Diamant

De karakteristiske og præcise snit og snit legemliggør perfektionen af ​​denne ekstremt værdifulde og eftertragtede ædelsten, hvilket gør den til en fantastisk gave, præmie og udmærkelse.
kole.png

Krystal awards - Bolde

Den mest perfekte form af rumlige geometriske figurer kendt i universet, analogt, kan de perfekt opfylde rollen som en statuette i verden af ​​indenlandske og internationale forretninger og mange sportsdiscipliner.
plomienie.png

Krystal awards - Flammer

I litteraturen har flammen altid været et symbol på en kilde, der blev til ild og varme, hvilket symboliserer begejstringen for succes. Krystalflammer stimulerer ekstremt realistisk og har en positiv effekt på fantasien.
gwiazdy.jpg

Krystal awards - Stjerner

Den evige drøm om at lære fjerne og uopnåelige "himmellegemer" at kende kan indfanges i krystalstjerner, og dermed vil virksomheden eller institutionen stråle og charme dig som stjerner på himlen.
krysztal-kolorowy.jpg

Krystal awards med farver

Det rigtige valg af farver i glasset beriger i høj grad det kunstnerisk og visuelt gennemførte projekt og er især værdsat af folk, der værdsætter originalitet og harmoni i projektet.
zegary.png

Krystal ure

Det traditionelle symbol på det uundgåelige ved at gå bort og nødvendigheden af ​​at efterlade eftertiden med materielle spor af ens aktivitet eller et budskab til dem, gør de udvalgte krystalstatuetter meget attraktive.
plakiety.jpg

Krystal plaketter

Hvis en kort tekst i projektet ikke lever op til kundens forventninger, da den har til hensigt at optage mere indhold, så er pladen perfekt til dette formål.
obeliski.png

Krystal tårne

Monumentale statuetter spiller en vigtig rolle i gennemførelsen af ​​store og vigtige reklame- og marketingprojekter af varig værdi og af stor betydning for kunden.
bryly-grawerowane-3d.jpg

3D lasergraveret awards

Lasergravering, ved hjælp af computergrafik i 3D-teknologi, visualiserer på den mest perfekte måde tredimensionelle objekter i krystalstatuetter, der perfekt viser selv de mindste detaljer i projektet.

Hvorfor skal man vælge os?

Glasso har i mange år leveret de smukkeste statuetdesigns, som er kendetegnet ved deres unikke og elegante stil. Takket være vores unikke hold af grafikere og designere, som arbejder med passion og engagement, er vi i stand til at skabe unikke og enestående værker. Vi forstår, hvor vigtigt det er for jer at have forskellige designmuligheder, derfor er vores statuetter tilgængelige i forskellige former, størrelser og kompositioner, hvilket gør det muligt at tilpasse dem til forskellige brancher og virksomheder, fra finansielle til kulturelle. For at imødekomme jeres forventninger tilbyder vi et bredt udvalg af materialer og moderne løsninger såsom 3D-print eller 3D-gravering.

Fuld faglig støtte

Fra det første kontakt med vores firma, tilbyder vi støtte og professionel hjælp. Ved at lære jeres forventninger og ideer samt produktets rolle at kende, vil vi rådgive om valg af passende løsninger og materialer.

Individuelt projekt og visualiseringer

Vi vil forberede en individuel plan til dig, som vil opfylde de tidligere fastsatte tekniske og visuelle krav. Du vil modtage en realistisk visualisering, så du kan se din bestilling før produktionen.

Garanti for højeste kvalitet og rettidighed

Stol trygt på vores mange års viden og erfaring, og vi garanterer dig en uovertruffen kvalitet og en fremragende udførelse af dine unikke statuetter inden for den fastsatte tid.

Ingen skjulte ekstra omkostninger.

Vi vil give dig en klar og gennemsigtig prisfastsættelse for hver opgave fra starten af vores samarbejde. Vi opkræver ikke ekstra gebyrer for vores faglige og projektstøtte.

Hvordan ser hele processen ud?

icon
Vi vil hjælpe dig med at vælge

Kontakt os via e-mail eller telefon, og vores rådgiverteam vil give dig al nødvendig information og besvare spørgsmål.

icon
Vi vil forberede et projekt til dig.

Vores designere vil på baggrund af tidligere fastlagte retningslinjer udarbejde dit individuelle projekt samt visualisering.

icon
Vi vil producere

Efter din accept af projektet vil vi gå videre med at producere de bestilte statuetter.

icon
Vi vil pakke og sende det

Færdiggjorte statuetter vil blive omhyggeligt pakket og sendt til den angivne adresse, også i udlandet.