Logo Glasso Gruppen

SPECIAL FREMSTILLET STATUETTER, AWARDS OG REKLAME ARTIKLER

3D print

3D-printede statuetter er en produktkategori, der repræsenterer skæringspunktet mellem innovativ teknologi og kreativt design. Med 3D-printteknologi er det muligt at skabe statuetter med unikke former, usædvanlige former og fantastiske detaljer, som ville være svære at opnå med traditionelle fremstillingsmetoder.

Statuetterne i denne kategori dækker en bred vifte af temaer og stilarter, fra realistiske figurer og dyr, over symbolske objekter og abstrakte former, til kopier af berømte kunstværker eller objekter fra popkulturen. De er alle omhyggeligt udformet og får et unikt udseende ved hjælp af forskellige efterbehandlingsteknikker som maling, polering eller patinering.

3D-statuetter er den perfekte gave til mange forskellige lejligheder, f.eks. fødselsdage, jubilæer eller højtider. Takket være de muligheder, 3D-print giver, kan de også gøres personlige - for eksempel ved at tilføje en indgravering med en dedikation eller lave en statuette baseret på et design eller et foto, som kunden har leveret.